Enzo Knol slaat mea culpa: “Domste wat ik kon doen”

door: ASX
Enzo Knol
Afbeelding bron: Instagram @enzoknol

De bekende Nederlandse vlogger Enzo Knol zorgde eerder deze week voor een relletje bij onze Noorderburen. Aanleiding was een discussie met een agent die Enzo online gooide op zijn YouTube-kanaal.

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Knoops werden door de Nederlandse politie staande gehouden op de snelweg. De vriendin van Knol zat aan het stuur en reed aan een snelheid van 170 km/h.

De YouTuber ging vervolgens in discussie met de agent in kwestie en vond het naar eigen zeggen niet abnormaal om rond middernacht zo snel over de snelweg te rijden. “Is het omdat ik een Porsche heb dat je nu zo tegen ons doet”, slingerde hij naar het hoofd van de agent.

De vlogger is vooral populair bij jongeren. Er ontstond dan ook vrij veel commotie bij ouders die vinden dat Enzo Knol een voorbeeldfunctie heeft. Enkele dagen na het voorval lijkt de Nederlander zelf ook tot inkeer zijn te komen.

In het NOS Jeugdjournaal sloeg de populaire vlogger openlijk mea culpa. “Met mijn domme kop en een paar biertjes op ga ik in de emotie de discussie aan met de agent. Dat is het domste wat je kunt doen”. Ook vriendin Myron betuigde haar spijt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Tags Enzo Knol