Enzo Knol bijzonder openhartig en emotioneel: “Moeilijkste video die ik ooit gemaakt heb”

door: ASX
Enzo Knol
Afbeelding bron: Instagram @enzoknol

YouTube-fenomeen Enzo Knol heeft wat te vieren. Inmiddels bestaat het YouTube-kanaal van de Nederlandse vlogger tien (!) jaar en die bijzondere gebeurtenis laat Enzo niet onopgemerkt voorbijgaan.

Enzo mag dan nu wel een succesvol vlogger zijn, de Nederlander heeft ook andere tijden gekend. Daarop blikt hij nu terug in zijn nieuwe en bijzonder emotionele video. “Dit is de moeilijkste video die ik ooit gemaakt heb”, klinkt het.

De vlogger keert samen met zijn moeder terug naar de gesloten instelling waar hij drie maanden verbleef. “Ik moest er van mijn moeder naartoe, omdat ik heel erg agressief kon zijn en mezelf niet onder controle kon houden”, bekent Enzo.

De confrontatie met de instelling en zijn woelig verleden is dan ook zeer heftig voor de 30-jarige vlogger. De emoties laaien hoog op. Toch vindt Enzo het belangrijk om ook dit verhaal met de buitenwereld te delen. “Iedereen heeft een rugzakje en daar moet je mee leren leven. Weet dat je er niet alleen voor staat, er zijn altijd mensen die je willen helpen”, luidt de hoopvolle boodschap.