Gaat het wel écht beter met André Hazes? 'Aankondiging was geregisseerd door Rachel Hazes'

door: LHX
Afbeelding bron: Eén

Maandag liet André Hazes na maandenlange stilte eindelijk van zich horen. Hij kondigde zijn comeback aan, die plaatsvindt bij Holland Zingt Hazes in 2023.

Het lijkt eindelijk beter te gaan met André Hazes, maar juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft er toch haar twijfels bij. Volgens haar is Andrés aankondiging er enkel gekomen omdat Roxeanne afscheid neemt van Holland Zingt Hazes.

Ze zou vorige week aan de producent hebben gezegd dat ze geen zin meer heeft in de "uitmelkpraktijken" van haar moeder Rachel Hazes. "Rachel heeft, nadat ze dit nieuws heeft gehoord, André gepusht om vandaag dit statement naar buiten te brengen, om zo Roxeanne voor te zijn en de schade voor Holland Zingt Hazes te beperken", aldus Yvonne.

Ze trekt dan ook een confronterende conclusie. Volgens haar is het Rachel die de hele aankondiging heeft geschreven, en niet André zelf. Ze vreest dat hij in al die tijd nog maar weinig ontwikkeling heeft doorgemaakt.

"Hij is nog steeds bezig met het pleasen van zijn omgeving en vooral zijn moeder", klinkt het. "Hij kan alleen groeien als mens als hij zijn toxische band met Rachel verbreekt."