Grote verontwaardiging over gedrag van Leroy Molkenboer in 'Chateau Meiland': "Eikel"

door: LHX
Maxime Meiland en Leroy Molkenboer
Afbeelding bron: SBS Belgium

In de afgelopen aflevering van 'Chateau Meiland' vertrekt de familie voor de laatste keer naar het kasteel in Frankrijk. Tijdens de rit ernaartoe loopt het even helemaal fout.

Voor de lange rit hebben de Meilandjes broodjes voorzien, maar tijdens het rijden blijkt dat Maxime Meiland en Leroy Molkenboer de hunne thuis vergeten zijn. Voor Leroy blijkt dat een groot drama.

"Hebben we helemaal geen vreten de hele dag!", roept hij uit. Maxime stelt voor om iets te kopen in een tankstation, maar Leroy wil koste wat het kost zijn eigen brood hebben. "Nou, dan moeten we nu terug", is Maximes conclusie.

De scène, en vooral Leroys gevloek, maakt op Twitter heel wat reacties los. "Wat een zonnestraaltje is Leroy, zeg", klinkt het sarcastisch. "Wat is er met Leroy? Heeft hij iets geslikt of zo? Of begint hij langzaam als Martien te worden?

"Oh Leroy... Pak jij voortaan de broodjes in, en de koffie, in plaats van op je vrouw te vitten?", wordt er ook geschreven. "Je bent echt een eikel geworden. Grote bek en heel grof." "Lekker voorbeeld voor je kinderen, heel triest dit."