Josje Huisman staat voor dilemma, fans geven advies

door: ASX
josje huisman
Afbeelding bron: Photonews

Sinds ze geen lid meer is van de populaire meidengroep K3, is het op muzikaal vlak opvallend stil geworden rond Josje Huisman. De blonde zangeres dook nog op in programma’s zoals ‘Liefde Voor Muziek’ en de Nederlandse versie van ‘The Masked Singer’, maar haar laatste single dateert alweer van 2019

Het voormalige K3’tje is anno 2023 een compleet andere weg ingeslagen en maakt nu vooral furore als hoedenmaakster. Zo verscheen prinses Delphine vorig jaar op de Belgische nationale feestdag met een creatie van Josje Huisman.

Op Instagram pakt de zangeres vol trots uit met haar eigen hoedenmerk Cornelia en geeft ze haar talrijke volgers ook geregeld een inkijk in haar privéleven. Afgelopen week stond Josje voor een dilemma waarbij ze de hulp van haar fans inschakelde.

“Blondine of brunette? Zal ik toch maar voor bruin haar gaan? Let me know in the comments”, vroeg Josje aan haar volgers. Huisman poseerde gewillig met een bruine pruik om te tonen hoe ze er als brunette zou uitzien.

De fans zijn het er unaniem over eens; zij zien Josje liever niet naar de kapper gaan voor een kleurbeurt. “Laat je haar maar lekker blond, staat je beter”, klinkt het eerlijk.

 

Josje Huisman
Afbeelding bron: Instagram @josjecoos