Marco Borsato krijgt plots fantastisch nieuws te horen na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag

door: STG
Marco Borsato in 'Het Huis'
Afbeelding bron: Eén

Marco Borsato gaat door een erg moeilijke periode. Na de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag verdween hij uit de media.

Luca, de zoon van Marco Borsato vertelde enkele maanden geleden nog hoe het nu echt gaat met Marco Borsato. Dat deed hij in de podcast 'Allures'.

"Het is echt met de dag leven, ook omdat er natuurlijk nog steeds dingen spelen die moeten worden opgelost", klonk het toen. Op dit moment wordt er nog steeds onderzoek gedaan naar Marco Borsato vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag ten opzichte van een minderjarig meisje.

Het slachtoffer heeft verklaard dat de zanger haar tussen 2014 en 2019 heeft betast. De zaak kwam aan het licht nadat de moeder van het meisje, dat nu 23 jaar oud is, het dagboek van haar dochter had ontdekt.

Volgens het AD wordt momenteel namelijk het handschrift van het vermeende slachtoffer onderzocht om te kijken of de beschrijvingen authentiek zijn en echt door het meisje geschreven zijn. Nieuws dat ook door zijn advocaat is bevestigd. 

"We weten inderdaad dat het OM onderzoek doet en dat waarderen we ook en juichen we ook toe. Wij gaan ervan uit dat hoe langer ze bezig zijn, hoe nauwkeuriger ze onderzoek doen. En dat kan in het voordeel zijn van Marco", aldus Knoops bij RTL Boulevard.

Tags