Maxime Meiland staat moeilijk moment met Claire te wachten: "Nu zou ze alleen maar overstuur raken"

door: COS
Maxime Meiland en Leroy Molkenboer
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Met de kleine Claire en baby Vivé zijn de bloemenmeisjes alvast geregeld. 

Leroy Molkenboer werd in september voor het eerst officieel vader door de komst van Vivé. Met Claire had hij wel al een dochter, maar zij heeft een andere biologische vader. Die kent ze niet, maar dat zou binnenkort weleens kunnen veranderen.

De 'vader' van Claire zocht vorig jaar namelijk contact met Maxime Meiland. Hij vertelde de 'Chateau Meiland'-ster dat hij openstaat voor een ontmoeting met Claire. Maxime is er nog steeds niet over uit wat ze moet doen. Het zou de gezinssituatie van de Meilandjes een stuk moeilijker maken.

Maxime merkt dat vooral Leroy het er moeilijk mee heeft. "Die is namelijk heel erg bang dat wat wij nu hebben uit elkaar spat daardoor", zegt Maxime aan Robbert Rodenburg. "Die zegt eigenlijk letterlijk tegen mij: 'Hij pakt haar misschien straks wel af'. Zo voelt dat voor hem, die paniek heeft hij."

De 5-jarige Claire denkt nu dat Leroy haar papa is. "Over een jaar of anderhalf jaar moeten we het haar toch gaan vertellen", denkt Maxime. Nu is de tijd daar nog niet rijp voor. "Als ik het haar nu zou zeggen, dan zou ze alleen maar heel overstuur raken. Maar ik merk wel dat het eraan zit te komen."