Monique Westenberg deelt bijzondere boodschap op valentijn

door: LHX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Op valentijn staan ook Monique Westenberg en André Hazes even stil bij hun relatie. Die heeft al heel wat stormen doorstaan.

In 2014 werden Monique Westenberg en André Hazes een koppel. Twee jaar later kregen ze hun zoontje Dré.

Tussen 2017 en 2022 gingen ze meerdere keren uit elkaar. Onder meer Andrés relaties met Bridget Maasland en Sarah van Soelen zorgden voor heel wat spanningen. Ook zijn verslavingen maakten het er niet makkelijker op.

Na lange onduidelijkeid zijn de twee sinds vorig jaar weer officieel een koppel. Hun traject is niet makkelijk geweest, maar ze lijken dan toch helemaal voor elkaar gekozen te hebben.

Op Instagram deelt Monique enkele bijzondere foto's van haar en André. "Ondanks alles al tien jaar mijn valentijn", schrijft ze. "En daar kwam zeven jaar geleden nog een kleine valentijn bij."

Daarnaast deelt ze ook nog een leuk valentijnsweetje. "Mijn vader stuurde vroeger ieder jaar een bos rode rozen naar mijn werk op, zonder afzender", onthult ze.

"Collega's dachten dan dat ik een aanbidder had, maar ik wist stiekem dat het van mijn papa was. Zo voelde ik me altijd speciaal op de dag van de liefde."