Monique Westenberg onder vuur: Haar volgers zijn geschokt door wat ze doet

door: LHX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Op Instagram deelt Monique Westenberg deze week enkele foto's van wat ze de laatste tijd zoal gedaan heeft. Daar zit een wel héél opvallend beeld bij.

Monique Westenberg heeft er duidelijk een fijne week op zitten. Ze is onder meer met haar honden gaan wandelen, heeft een sessie gehad bij de craniosacraal therapeut, is met zoontje Dré naar de snowboardles geweest en heeft enkele lekkere drankjes achterovergeslagen.

Ook is ze met André Hazes en Dré naar de gamehall geweest. Daar hebben de jongens zich uitstekend geamuseerd, zo blijkt.

Haar volgers stellen er zich wel vragen bij. "Een kind achter de gokkast?", reageren ze. "Onder de 18 in een gamehall?" "Triest."

Heel veel mensen nemen het echter op voor Monique. "Hou op, dat is geen gokkast, maar een spel in een spelletjeshal", schrijven ze. "Een spelletjeshal is ook voor kinderen, hoor."

"Dit is een grote spelcomputer. Je kan er tickets mee winnen en een prijsje uitzoeken, zoals je dat bij diverse kermiskramen ook kunt." "Daar is niets mis mee, hoor."