Monique Westenberg woedend: "Hoop dat je wegrot"

door: BCM
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg genoot onlangs van een welverdiende vakantie met André Hazes en hun zoontje Dré. Het gezin verbleef in Thailand.

Monique Westenberg was tijdens haar vakantie ook erg actief op sociale media. Zo deelde ze regelmatig foto's op haar Instagram.

Op sociale media kom je natuurlijk ook andere zaken tegen. Monique uit haar woede over een politie-actie. In een uitgelekt filmpje beschieten agenten in Den Haag een blaffende hond met een taser.

Monique spuwt haar gif richting de politie op Instagram Stories. "Bij het zien van dit filmpje komen de meeste vreselijke woorden uit mijn mond... springen de tranen in mijn ogen en komt er HAAT in me naar boven", schrijft ze.

De agenten stellen haar duidelijk zwaar teleur. "Terwijl wij onze zoon leren dat politie en wat daarbij hoort goed is... er is om ons te helpen!", klinkt het.

Furieus gaat Monique verder. "Deze hond doet niets anders dan zijn baasje beschermen. Dat is liefde, loyaliteit. En wat doe jij? Vieze gore hufter! Zielig laf mannetje!! Hoop dat je wegrot!"

Je kan het filmpje bekijken via https://www.telegraaf.nl/nieuws/1768186545/agent-tasert-hond-dier-viel-agenten-aan-toen-baasje-werd-aangehouden.

Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.