Rachel Hazes trekt naar Torremolinos: “Daar is het begonnen en daar zal het dan ook eindigen”

door: ASX
Rachel Hazes in 'Kleine Jongen'
Afbeelding bron: VTM

Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes senior, opent begin volgend jaar een brasserie in Torremolinos. Daarmee laat ze één van André’s grootste wensen in vervulling gaan.

“André is er zijn carrière begonnen als ‘zingende barkeeper’”, verklaart Rachel in een Instagram-bericht. “Hij zei altijd: Daar is het allemaal begonnen en daar zal het dan ook eindigen”, gaat het verder.

“Zoals velen van jullie weten liep ik al sinds het overlijden van André met zijn plan in mijn hoofd. Ik ben zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje”, schrijft Rachel.

Rachel neemt een bestaande brasserie over die omgebouwd wordt tot ‘Brasserie Casa Hazes’. “Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André”, besluit de betreurde weduwe.

De tent zal ongetwijfeld veel volk lokken. Of ook de kinderen van Rachel en André, André en Roxeanne Hazes achter de bar in Torremolinos zullen opduiken, is nog maar de vraag. Een rechtszaak rond de erfenis van André sr. heeft de familie immers in twee kampen verdeeld.