Sarah van Soelen neemt geen blad voor de mond over André Hazes en Monique Westenberg

door: COS
André Hazes en Sarah van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @sarahvansoelen

André Hazes is weer samen met Monique Westenberg. In het voorjaar van 2021 verliet de zanger haar voor Sarah van Soelen.

Sarah van Soelen had zo'n halfjaar een relatie met André Hazes. Ze heeft erg afgezien van de plotse breuk, maar heeft intussen geen verdriet meer om hem. Volgens Sarah ging alles goed, tot hij weer moest gaan werken. Daarvan raakte hij volgens de Nederlandse in paniek.

"André is nu muzikaal een andere weg ingeslagen. Ik weet niet of dat een betere weg is...", citeert HLN Sarah bij de Nederlandse Story. Door zijn naam blijft hij een ster. "En hij kan als geen ander een show geven. Maar er lijkt een soort Hazes-moeheid te zijn."

"Ik zeg niet dat hij bij mij had moeten blijven, maar als wij samen waren gebleven, had iedereen hem misschien nog wel een kans gegeven. Dan was er nog die gunfactor. Ik ben een jonge meid, ik was niet uit op zijn geld. Nu is hij terug bij haar, en zijn muziek is anders."

"Maar het is mijn pakkie-an niet meer", zegt Sarah. "In het begin wilde ik hem nog door elkaar schudden! Mocht ik André nu tegenkomen, dan zeg ik hem gedag, maar het interesseert me niet meer. Ik ben alleen maar blij dat ik geen deel meer uitmaak van het spel dat hij speelt."