Yvonne Coldeweijer geeft er de brui aan: “Geen zin meer in”

door: ASX
Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer zit sinds vorig jaar verwikkeld in een rechtszaak met Rachel Hazes, die ze eerder een gecremeerde kroket had genoemd. Geen enkele bekende Nederlander is nog veilig sinds Coldeweijer ten tonele verscheen, maar vooral moeder Hazes mocht het al meermaals ontgelden. Voor Rachel was de maat dan ook vol, ze daagde de bekende vlogster voor de rechtbank.

Die oordeelde dat Yvonne Coldeweijer haar video met uitspraken over de familie Hazes moest verwijderen en een rectificatie moest plaatsen. De juicekoningin beweerde dat een uitgelekte brief van André Hazes aan zijn ex Sarah van Soelen aanleiding was voor de breuk tussen Rachel Hazes en haar zoon.

Omdat deze beschuldigingen niet hard gemaakt konden worden én Yvonne Coldeweijer geen belang had bij het publiceren van die uitlatingen, besliste de rechter dat de video verwijderd moest worden. Een beslissing waartegen Coldeweijer zich aanvankelijk verzette.

Tot nu. Op zaterdag 4 februari liet de bekende vlogster via Instagram weten dat ze toch niet in hoger beroep gaat tegen het vonnis. “Ik heb er geen zin en ik heb geen vertrouwen in het rechtssysteem”, verduidelijk Yvonne haar standpunt. We zijn alvast benieuwd op welke BN’er de roddelkoningin haar pijlen nu zal richten.

Yvonne Coldeweijer
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne