Britney Spears maakt drastische beslissing: Ze gaat voor een heel nieuw kapsel

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Het is zo'n vijftien jaar geleden dat Britney Spears haar haar helemaal af schoor. Nu gaat ze opnieuw voor een grote verandering.

Met een video op Instagram, waarin ze zoals gewoonlijk topless poseert, laat Britney Spears weten dat ze de schaar in haar lange blonde haar heeft gezet. "Ik heb al mijn haar afgeknipt", schrijft ze.

Die bewering blijkt wel lichtjes overdreven te zijn. Hoewel ze het resultaat nog niet wil laten zien, lijkt ze voor een kapsel op schouderlengte te zijn gegaan, te zien aan het paardenstaartje dat onder haar hoed uitsteekt.

Haar volgers hebben weinig oog voor de verandering. Wel maken ze zich zorgen over haar mentale én fysieke gezondheid.  "Alsjeblieft Britney, doe wat zonnecrème op", klinkt het in de reacties.

"Zonnecrème is niet het enige wat ze nodig heeft", antwoordt iemand, verwijzend naar Britneys gewoonte om keer op keer (half)naakt te poseren. "Op een dag zullen we wakker worden met droevig nieuws", voorspelt iemand. "Iemand moet iets doen voor het te laat is."