Brooklyn Beckham neemt belangrijke stap in relatie: “Wederzijdse beslissing”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Brooklyn Beckham is de zoon van voetbalster David Beckham en Victoria Beckham. Hij vroeg zijn vriendin Nicola enkele maanden geleden ten huwelijk.

Brooklyn Beckham is nog maar 21, maar weet exact wat hij wil. Dat toonde hij door zijn vriendin Nicola Peltz na enkele maanden daten al ten huwelijk te vragen. Het huwelijk werd omwille van corona en tot grote spijt van mama Victoria wel voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Toch ondernemen Brooklyn en Nicola belangrijke stappen. Zo zouden ze volgens Mirror zopas een huwelijksovereenkomst ondertekend hebben. Ze zijn tot de overeenkomst gekomen dat ze, in geval van een scheiding, “zullen vertrekken met wat ze er hebben ingestopt”.

Wederzijdse beslissing

“Een huwelijkscontract lijkt misschien niet zo romantisch, maar in de VS komt het vaak voor. In Nicola’s familie is het heel gebruikelijk”, vertelt een bron aan The Sun. “De beslissing bij Nicola en Brooklyn was volledig wederzijds.”

Toch is het niet Brooklyn die zou moeten vrezen dat Nicola er met z’n geld vandoor zou gaan. Nicola heeft namelijk haar eigen fortuin al opgebouwd. Daarbovenop zou het fortuin van haar familie ongeveer drie keer zoveel bedragen dan dat van de Beckhams.