Monique Westenberg deed André Hazes op opmerkelijke manier voor haar vallen

door: COS
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Zes jaar vormen André Hazes en Monique Westenberg al een koppel. Het is een hobbelig parcours geweest, maar nu gaat het al zes maanden erg goed tussen hen.

André had al een tijd zijn oog laten vallen op Monique, met wie hij een kennis deelde. Dat hij 20 was op het moment en zij 36 kon hem niet schelen. Hij moest en zou met haar afspreken.

“De avond voor we afspraken, vroeg ik: ‘Hou je van verrassingen?’”, herinnert André zich nog in ‘Het Huis’. “Toen FaceTimede ik haar en gingen we twee uur lang beeldbellen voor het eerst.”

“Er was een moment dat we stilvielen en toen sloeg er echt een vonk over, dwars door het beeldscherm en die voelden we allebei. Ik zei: ‘Voel je dat ook?’ en toe zei ze ‘ja’. Toen wisten we: dit is toch wel iets.”

Ballenbak en een kleurplaat

Toen André Monique vroeg in welk restaurant ze voor hun afspraakje zouden gaan eten, hield Monique zich niet in. “Dan stuurde zij: ‘Nou, zoek er eentje uit met een ballenbak voor jou.’ Dus ik kreeg de ene na de andere om m’n oren.”

“Ik zeg: ‘Voor een vrouw met zo’n uiterlijk, daar teken ik nu voor.’ En toen kwam zij met een kleurplaat aan. Daardoor werd ik verliefd op haar. Ik vond haar fantastisch. Die Rotterdamse humor vind ik heerlijk”, aldus André.