Nog meer ellende voor Donald Trump: “Melania heeft daar geen reden meer voor en zal hem pluimen”

door: PMN
Afbeelding bron: Gints Ivuskans / Shutterstock.com

Donald Trump zal eind januari afscheid moeten nemen van het Witte Huis. Hij moet het presidentschap vanaf dan laten aan Joe Biden.

Stephanie Winston Wolko? (50), de vroegere vertrouwelinge die recent een biogra?e over Melania Trump (50) publiceerde, vreest dat dit ook consequenties gaat hebben voor hun huwelijk.

Ze houdt zelfs ernstig rekening met een scheiding. “Melania heeft daar redenen genoeg voor”, citeert TV-Familie haar. “Niet in het minst is meer dan duidelijk dat Donald haar enkele keren bedrogen heeft.”

“Onder andere met pornoster Stormy Daniels. Waren Donald geen president en zij geen ?rst lady geweest, dan was Melania het waarschijnlijk al langer afgebold. Maar enkel en alleen vanwege die status is ze tot nu toe bij hem gebleven.”

"Ze gaat Donald Trump pluimen"

“ls hij niet langer president is, heeft Melania geen enkele reden om nog bij hem te blijven”, verklaart Stephanie. “Ze zal dus van hem scheiden en een hoge alimentatie eisen. Ze zal hem pluimen, ja.” 

“Wees daar maar zeker van! En ze zal ervoor zorgen dat hij hun zoon Barron (14) niet meer te zien zal krijgen. Tot grote vreugde van Barron zelf, trouwens. Want die heeft een slechte band met zijn vader.”