Selena Gomez in shock na misplaatste grap over haar gezondheid: “Schandalig”

door: PMN
Afbeelding bron: DFree / Shutterstock.com

Op de Amerikaanse streamingsdienst Peakock is er een nieuwe versie van de comedyreeks ‘Saved By The Bell’. Een grap over Selena Gomez is slecht gevallen.

In een aflevering wordt er gelachen met de niertransplantatie van Selena Gomez (28). Zo denkt een meisje dat ze nier gekregen heeft van Justin Bieber. Een ander meisje denkt dat de nier afkomstig is van Demi Lovato.

Nochtans heeft Selena met geen van beiden nog contact wegens een felle ruzie, meldt TV-Familie. Op de schoolmuur stond er in graffiti ook nog eens geschreven: ‘Heeft Selena Gomez wel nieren?’

De fans van de zangeres zijn in shock. “Dat is schandalig”, klinkt het vanuit die hoek. “Hoe kom je erbij om met iemands ernstige gezondheidsproblemen te lachen? De makers van die serie zouden zich diep moeten schamen.”

Selena lijdt aan aan de immuunziekte Iupus. Ze kreeg een nier van haar beste vriendin Francia Raisa. “En zo’n niertransplantatie is echt geen lolletje”, reageert Francia.

“Mensen die dat wel vinden zijn niet goed bij hun hoofd. Of op z’n minst heel dom.” De entourage van Selena Gomez laat weten dat ze in shock is maar niet wenst te reageren.