Demi Lovato openhartig over eetstoornis: “Dacht altijd dat iedereen alsof deed”

door: COS
Afbeelding bron: Tinseltown / Shutterstock.com

Demi Lovato kende in haar jonge leven al heel wat tegenslagen. Zo kampte ze eerder al met een drank- en drugsprobleem en met een eetstoornis.

Die eetstoornis kan ze nu volledig achter zich laten. Dat maakte ze zelf bekend op Instagram. “Vroeger geloofde ik oprecht dat herstel van een eetstoornis niet kon, dat iedereen deed alsof of stiekem herviel achter gesloten deuren”, geeft Demi toe.

“Ik ben zo dankbaar dat ik voor het eerst in mijn leven eerlijk kan zeggen: mijn diëtist keek me aan en zei: ‘Zo ziet het herstel van een eetstoornis eruit.’”, schrijft de zangeres.

Glitter

Om haar striemen letterlijk in de verf te zetten, deed Demi deze zomer een fotoshoot van zichzelf. “Ik wil mijn striemen vieren in plaats van mezelf ervoor te schamen. Ze gaan toch niet weg, dus kan ik er beter wat glitter op strooien!”

Demi wil haar volgers met gelijkaardige problematieken een hart onder de riem steken en hen eraan herinneren herstel mogelijk is. “Dit jaar was moeilijk, wees lief voor jezelf als je een fout maakt en vergeet niet om meteen weer op het goede spoor te komen”, aldus Demi.