VTM

Demi Lovato nog altijd op de dool: “Ze heeft een dramatische beslissing genomen, dit loopt fout af”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Demi Lovato heeft de ontwenningskliniek mogen verlaten. De 26-jarige zangeres was daar afgelopen zomer beland na een overdosis drugs.

“Ze heeft hard gewerkt aan haar herstel”, klinkt het bij het personeel van de rehabkliniek. “Ze is nu 100 dagen drugsvrij en voelt zich ok”. Ze kan het leven weer aan.”

Maar de directe omgeving van Demi maakt zich wel zorgen om de zangeres. “Door liefdesperikelen is ze in een depressie geraakt”, zegt een vriendin. “De breuk met Wilmer Valderrama heeft er bij haar zwaar ingehakt. Ze zocht troost in de drugs. Demi was zwaarder verslaafd dan iedereen dacht. En nu is ze plots volledig afgekickt. Dat kan niet. Iedereen maakt zich zorgen.”

En bovendien heeft Demi zich in de armen gestort van haar nieuw lief. Dat is modeontwerper Henry Levy (27). Ook hij werd op het nippertje gered van de dood na een overdosis drugs. “Dat is niet de juiste jongen voor Demi”, luidt het. “Hij moet zelf elke dag vechten tegen de drugsduivel. Het risico is heel groot dat ze elkaar weer in de verleiding brengen en zo in de problemen geraken.”