Christa Planckaert deelt geweldig beeld: "Terwijl mijnen Eddy aan het uitzieken is"

door: COS
Christa Planckaert en Eddy Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Eddy Planckaert en zijn echtgenote Christa Planckaert hadden op dit moment in België moeten zijn. Corona stak daar echter een stokje voor.

De familie Planckaert zou enkele weken geleden hun Planckaert e-bike voorstellen. De gezondheidssituatie van mémé Clara liet dat destijds echter niet toe. Het voorstellingsmoment vond afgelopen weekend plaats.

Maar ook dan konden Eddy Planckaert en echtgenote Christa Planckaert er niet bij zijn. Eddy had namelijk het coronavirus opgelopen en lag met koorts in bed. Zo vertelde Francesco Planckaert aan Showbizz24.

Christa is niet ziek, maar kan zich duidelijk wel goed bezighouden in Frankrijk. "Terwijl mijnen Eddy aan het uitzieken is dan maar de zelfgekweekte venkel uit zijn geslaagde moestuin oogsten", schrijft Christa op Instagram.

Het plan? De venkel invriezen en later - wanneer de hele familie weer in Frankrijk is - venkelsoep maken. "Amai, daar kijk ik al naar uit!", klinkt het enthousiast bij Stephanie Planckaert. "Mmmmmm", reageert Eddy en ook Francesco zit het helemaal zitten.