Christa Planckaert is duidelijk over het nieuwe lief van Junior Planckaert: "Heb ik hem vaak gezegd"

door: ISL
Afbeelding bron: Eén

Junior Planckaert is begonnen aan een spannend liefdesavontuur. In 'Junior op zoek naar de liefde' ontmoet hij verschillende dames die misschien de ware kunnen zijn. Mama Christa Planckaert kijkt met een tevreden gevoel terug op haar jongste zoon zijn beleving.

"Puur uiterlijk valt Junior op slanke meisjes met lang haar, zoals Stephanie en Magali", aldus mama Christa Planckaert. "Er moet natuurlijk een zekere aantrekkingskracht zijn", pikt Junior Planckaert daarop in. 

"Maar tijdens dit avontuur heb ik me echt opengesteld voor héél uiteenlopende types. Mijn oude datinggewoontes heb ik allemaal overboord gegooid. Ik ben compleet afgegaan op mijn gevoel. Dat heeft me op een positieve manier verrast", gaat hij verder.

Maar daar wil Christa nog wat over kwijt: "Ik heb Junior wel al vaak gezegd: ‘Waarom trek je altijd weer naar de Vlaanders?’ Zoek toch een lief in de Ardennen? Of in Frankrijk? Maar dat ziet hij niet zitten: "Mijn gevoelens uitdrukken in het Frans, dat gaat me toch niet lukken."