Eddy en Christa doen mooie ontdekking in Frankrijk, maar toch knaagt er iets: "Het doet toch raar"

door: WVDS
Christa en Eddy Château Planckaert S3
Afbeelding bron: Eén

Op het einde van de vorige aflevering van 'Château Planckaert' zagen we hoe Eddy Planckaert met zijn vrouw Christa, mémé Clara en Junior naar Frankrijk vertrekt. Ze gaan eindelijk het resultaat kunnen zien van wat de rest van de familie ondertussen heeft ondernomen bij het kasteel.

Vader Eddy heeft onmiddellijk de serre gezien. Nieuwsgierig gaat hij samen met Christa kijken wat er allemaal groeit in de moestuin. Hij kan het niet laten en samen eten ze een eerste zelfgekweekte tomaat uit de serre.

"We zijn constant aan het eten van hun gerief", zegt Christa nadat ze ook verse basilicum hebben ontdekt in de serre. Ook al is Eddy Planckaert heel trots op het resultaat, toch knaagt er iets in zijn binnenste bij het zien van al de vooruitgang die zijn kinderen gemaakt hebben.

"Het doet toch raar. Alles wat hier nu gebeurd is, alles wat we gezien hebben, daar waren we allemaal niet bij. En dat zijn dingen die ik... Voor jou ook, dat zijn dingen die je mist", vertelt hij heel openhartig in een preview op Facebook.

'Château Planckaert' elke zondag te bekijken om 20:00 uur op Eén en via VRT NU.