Eddy en Christa Planckaert weigeren opvallend aanbod: "We zien dat niet zitten"

door: COS
Christa en Eddy Château Planckaert S3
Afbeelding bron: Eén

Eddy Planckaert en zijn familie hebben de handen vol op het kasteeldomein in Frankrijk. Er staan nog twee glampingweekends in augustus op de planning.

Intussen bereiden Eddy Planckaert en Christa Planckaert zich samen met hun oudste zoon Francesco Planckaert voor op een nieuw project: een mini-theatertournee. Die gaat in september al van start.

De eerste voorstelling staat gepland op 7 september in het Staf Versluys Centrum in Bredene. De tweede op 27 september in CC Emotia in Erpe-Mere. Daarna volgt er in het voorjaar van 2024 nog een show in CC De Leest in Izegem.

"We willen op 't gemak beginnen en zien wat het geeft. Nochtans is de interesse nu al supergroot. We kregen zelfs het aanbod om tijdens de Gentse Feesten in het Capitole van Gent op te treden, voor meer dan 1.000 man", vertelt Eddy in Het Laatste Nieuws.

"Momenteel zien we dat echter niet zitten. We willen nog niet te hoog van de toren blazen. Maar als de shows een succes worden, is een uitbreiding zeker mogelijk. En wie weet komt er dan zelfs een heuse theatershow met de hele familie."