Eddy Planckaert niet te spreken over wat hij ziet bij Christa: "Altijd hetzelfde met jou"

door: LHX
Christa en Eddy Château Planckaert S3
Afbeelding bron: Eén

Een groot deel van de zomer konden Eddy en Christa Planckaert niet aanwezig zijn bij de bouwwerken in Frankrijk. In 'Château Planckaert' zien we hoe ze er uiteindelijk toch naartoe reizen om zich bij de rest aan te sluiten. 

De afgelopen lente hadden Eddy en Christa Planckaert hun handen vol met de zorg voor mémé Clara en Junior, die na zijn motorongeval maandenlang niet op zijn benen kon staan. Het is ook daarom dat ze pas later naar Frankrijk vertrekken.

De autoreis naar het zuiden vergt heel wat organisatie. De 95-jarige mémé Clara gaat immers mee. Tijdens het inpakken ontstaat er dan ook wat discussie. Zo wil Christa een restje aardappelen meenemen.

"Serieus, Christa!", roept Eddy uit. "In Frankrijk hebben ze geen patatten, hoor", zegt hij sarcastisch. "Wat moet ik ermee doen? Anders rotten ze hier", verdedigt Christa zichzelf.

Als ze ook nog komt aandraven met twee pakken met kleine plastic flesjes water, is het hek helemaal van de dam. "Mémé Clara drinkt graag uit zo'n flesje", zegt ze. "Daar krijg ik de kriebels van", reageert Eddy. "Dat is nu echt iedere keer hetzelfde met jou."