Fans van ‘Thuis’ vrezen het ergste voor dit personage: “Hersenbloeding”

door: ASX
Thuis - Rosa
Afbeelding bron: VRT1

De ene spannende verhaallijn volgt de andere op in ‘Thuis’ momenteel. Na de aflevering van vanavond lijkt een personage van het eerste uur verwikkeld te geraken in een erg spannende plot.

Het ziet er namelijk allesbehalve rooskleurig uit voor Rosa, het geliefde personage vertolkt door actrice Annick Segal. Kijkers gaan met een bang hartje het weekend in nadat Rosa geveld lijkt te zijn door een hersenbloeding.

Althans, dat is de diagnose die door menig kijker gesteld wordt op social media. “Spraak valt weg, krachtverlies, het wordt stilaan duidelijk. CVA of TIA”, reageert een fan van de VRT-soap. Een piste die door heel wat andere kijkers gedeeld wordt. “Een hersenbloeding of herseninfarct”, lezen we iets verder.

Of het allemaal terug goed komt met Rosa, zal pas in de aflevering van maandag duidelijk worden. Al wordt door sommige voor het ergste gevreesd. “Ik vrees dat ze doodgaat” en “Rosa gaat er waarschijnlijk ook uit”, klinkt het onder meer. Het worden in elk geval nog bange uren voor de trouwe fans.