Niels Destadsbader, Siska Schoeters en Aster Nzeyimana brengen gloednieuw programma naar Eén

door: COS
Niels Destadsbader, Siska Schoeters en Aster Nzeyimana voor 'The greatest dancer'
Afbeelding bron: VRT

Vanaf maandag 29 augustus pakt VRT uit met een sterk najaar voor alle Vlamingen. Eén blijft inzetten op waar het goed in is: de strafste verhalen van hier vol emotie. Maar we zullen ook verrast worden met prikkelende nieuwe programma’s die iedereen samen voor het scherm brengen.

Eén van die programma's zal in 2023 te zien zijn. Niels Destadsbader, Siska Schoeters en Aster Nzeyimana gaan samen op zoek naar het grootste danstalent van Vlaanderen in een gloednieuwe show: 'The greatest dancer van Vlaanderen'. Alle dansers zijn welkom.

Het wordt een niet te missen dansavontuur. Siska en Aster presenteren de wedstrijd, Niels zal samen met de Belgisch-Colombiaanse topchoreografe Annabelle Lopez Ochoa en professionele danseres, choreografe en styliste Laurien De Munck het danstalent coachen.

'The greatest dancer van Vlaanderen' is nog op zoek naar enthousiast publiek. Het unieke aan het programma is dat dat publiek de baas is. Pas als er voldoende mensen positief stemmen voor de act, stoot de kandidaat door naar de volgende fase bij de danscoaches.

Beslis jij graag mee over de acts in 'The greatest dancer van Vlaanderen'? Ga dan naar vrtnu.be/doe-mee.