Siska Schoeters in diepe rouw na plots overlijden van dierbare

door: COS
Siska Schoeters in 'De Wonderjaren'
Afbeelding bron: VRT

Siska Schoeters heeft een drukke zomer achter de rug. Het VRT 1-gezicht presenteerde opnieuw 'Zomerhit' naast Niels Destadsbader.

De zomer van Siska Schoeters zag er op sociale media bijzonder druk, maar ook heel leuk uit. Op Instagram vertelt Siska nu dat ze aan het begin van de zomer een zwaar verlies te verwerken kreeg.

"Hey, voor iedereen die het gevoel heeft: 'Iedereen heeft een leukere zomer gehad dan ik. Want ik zag dat op het in.ter.net. Niet dat jij dat wou. Gewoon niks geloven van wat je las op dat in.ter.net. Het ligt niet aan jou. (Vrij naar P. Thijs)", schrijft Siska op Instagram.

"Niet alles wat je daar ziet is een juiste weergave van hoe het was. Mensen lachen, en zijn op de leukste plekken, en hebben de meeste vrienden daar. Dat lijkt allemaal zo. Maar ik wil graag nog even zeggen: 'dat zijn altijd maar momentopnames, van 1 heel korte foto, vaak geposeerd, gemaquilleerd en soms getrukeerd.'"

"Zoals alles wat je hierboven ziet. Je kan daar snel van alles bij denken. Wel, op 5 juli is mijn papa gestorven. Ik heb een fijne zomer gehad. Maar dat was niet altijd allemaal even gemakkelijk of zo", geeft Siska toe.

"Ik schrijf dit niet voor medeleven (ik ben zeer goed omringd, dank u). Maar ik denk dat aan het einde van de zomervakantie, je niet triest hoeft te zijn dat je niet op Werchter én Tomorrowland én de Lokerse feesten én Pukkelpop én Brakrock allemaal kon zijn. Dat je niet de mooiste zonsondergangen zag en niet de wildste tuinfeesten meemaakte."

"Ik hoop dat ergens deze zomer 1 mooie herinnering kon maken. Met iemand die je graag ziet. En dat je dat moment vooral níet op social media hebt gedeeld. Maar ergens beter kan bewaren. In je hoofd. En je hart", aldus Siska. Veel sterkte!