Stephanie Planckaert heeft bijzonder mooi nieuws over haar moeder Christa Planckaert

door: COS
Christa en Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Instagram @stephanieplanckaert

De maand september is een heuse feestmaand voor de familie Planckaert. Ook vandaag wordt er weer een verjaardag gevierd.

Nadat Eddy Planckaert vorige week zijn 65ste verjaardag vierde, is Christa Planckaert vandaag het feestvarken van dienst. Christa wordt in de bloemetjes gezet door haar familie. Stephanie Planckaert deelt een reeks foto's op Instagram.

"Gelukkige verjaardag aan de liefste der liefsten, ons mama", schrijft Stephanie. "Elk jaar vieren we de verjaardag van ons mama en papa met slechts enkele dagen tussentijd. Papa op 22/09 en mama op 26/09. September is hier dus een feestelijke maand."

"Al helemaal als je weet dat Yukka op 17/09 jarig is. Net als wijlen ons lieve Meme Clara. Magali maakt de club volledig op 28/09. Wel heel handig om dan ineens één feest voor iedereen te organiseren. Of voor mijn ouders een cadeau waar ze beiden van kunnen genieten. Die komt er trouwens snel aan mama en papa."

Natuurlijk komt Eddy ook met een verjaardagsboodschap voor zijn echtgenote, met wie hij al meer dan 42 jaar getrouwd is. "Aan mijn liefste madammeken een gelukkige verjaardag", schrijft Eddy bij een foto van Christa.

Er stromen meteen talloze reacties binnen voor Christa. "Proficiat Christa", zegt schoonzus Vera. "Gelukkige verjaardag Christa. Laat je maar eens verwennen vandaag", zegt een volger. "Geniet van jouw dagje", klinkt het nog. Gefeliciteerd, Christa!