Stephanie Planckaert heeft niet mis te verstane boodschap voor haar ouders: "Je moet dat goed begrijpen"

door: LHX
stephanie planckaert interview 3
Afbeelding bron: Showbizz24

In 'Château Planckaert moet er opnieuw een grote knoop worden doorgehakt. De familie twijfelt over de aankoop van de boerderij naast het kasteel in Frankrijk.

Eddy Planckaert heeft zijn zinnen gezet op de boerderij, maar de rest van de familie heeft er toch wat twijfels over. Is het wel een goed idee om nóg meer te investeren in Frankrijk?

De kleinkinderen staan namelijk op een belangrijk moment in hun leven. "Iluna is bezig met levenskeuzes. En om hier in Frankrijk geneeskunde te studeren, wat ze graag wil doen, moet ze eerst nog een jaar bac doen, dingen waarmee ze totaal niet vertrouwd is", zegt Stephanie Planckaert dan ook tegen Eddy en Christa Planckaert.

"Je moet dat goed begrijpen: zo makkelijk is het allemaal niet. Dat zijn opgroeiende jongvolwassenen. Zij willen hun parcours uitstippelen." Daarom is het voor haar en Christopher Timmerman onmogelijk om op dit moment zo'n ingrijpende beslissing te maken. 

Gelukkig kunnen Eddy en Christa dat wel begrijpen. "Ik leg me er honderd procent bij neer, want ik zie mijn kinderen doodgraag", klinkt het. "Samen sterk en samen vooruit."