Stephanie Planckaert maakt zich trieste bedenking: "Gaat niet meer verbeteren"

door: LHX
Afbeelding bron: Eén

In 'Château Planckaert' bouwt de familie Planckaert naarstig verder aan hun kasteel in Frankrijk. In de aflevering van de afgelopen week zien we hoe Eddy en Christa Planckaert, samen met mémé Clara, de rest vervoegen.

Eddy en Christa Planckaert hebben een zware periode achter de rug. Niet alleen moesten ze de zorg voor zoon Junior Planckaert op zich nemen, maar ook die voor mémé Clara. Die laatste vraagt bijzonder veel aandacht.

Terwijl Stephanie Planckaert en Magali Van Houtte samen mémé Clara's slaapkamer in orde maken, praten ze over de de lastige situatie. "Op een jaar tijd is mémé Clara wel veel achteruitgegaan", merkt Magali op. 

Dat moet Stephanie beamen. "Je ziet haar achteruitgaan en je merkt ook dat het niet meer gaat verbeteren", zegt ze. Ze ziet ook dat haar moeder onder de situatie lijdt. "Ik heb niet alleen bij mémé Clara verandering gezien, maar ook bij mijn mama."

"Hoe graag ik mémé Clara en mijn moeder ook zie, ze moeten zorgen dat de levenskwaliteit behouden blijft", vindt ze. "Momenteel is dat niet zo top."