‘Thuis’ gaat laatste week in voor seizoensfinale: Wie heeft Alexander Cosyns vermoord?

door: ASX
Afbeelding bron: Eén/Thuis

De laatste week van het 28e seizoen van ‘Thuis’ gaat vanavond van start. Al wekenlang wordt de kijker in de ban gehouden door de moord op de gehate advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens). Op sociale media wordt meer en meer in de richting van één bepaald personage gewezen.

Zo lijken heel wat kijkers ervan overtuigd dat Vicky de schuldige zou zijn. Actrice Marieke Dilles is nu ongeveer één jaar in de populaire soap te zien en deed in ‘Primo’ enkele verrassende uitspraken.

“Mocht men mij een contract voor vijf jaar aangeboden hebben, zou ik het niet gedaan hebben”, klinkt het ietwat verrassend. “Ik ben een freelancer in hart en nieren. Ik wil en ik moet verschillende dingen kunnen doen”, verduidelijkt Marieke.

Naast acteren is Marieke ook docente aan het conservatorium. “Ik vind het geven van opleidingen, trainingen en workshops ook leuk. En ik doe ook nog communicatiewerk”, gaat het verder.

De kans dat we Marieke voor lange tijd aan het werk zullen zien in ‘Thuis’ lijkt dus eerder klein, wat de vermoedens alleen maar aandikt dat haar personage Vicky wel eens de schuldige zou kunnen zijn. Spannend!