‘Thuis’-producer waarschuwt de kijkers: ”Mogelijk met fatale gevolgen”

door: SLO
Afbeelding bron: Eén/Thuis

Vanavond zal 'Thuis' eindelijk terug te zien zijn op Eén. De producer belooft dat het spannend zal worden, maar de kijker zal ook een verschil merken.

De vaste ‘ Thuis’-kijkers krijgen deze avond eindelijk antwoorden op hun vragen. Er zijn twee doden gevallen er is een nieuwe liefde ontstaan én oude bekenden keren terug. Het belooft nagelbijten te worden deze avond. “De kijker zal op alle vragen antwoorden krijgen, maar misschien niet allemaal in de allereerste aflevering”, vertelt ‘ Thuis’-producer Hans Roggen aan Het Laatste Nieuws.

De ‘ Thuis’-producer rekent wel op wat begrip van de kijker. Zo zijn er twee acteurs erg veel afgevallen waardoor je het verschil duidelijk zal zien. Adil en Dieter zijn negen en twaalf kilo afgevallen, de twee staan dus veel scherper dan op de set van vijf maanden geleden. Dat is een probleem. “De kijker zal het verschil opmerken, aangezien we beelden van voor de coronapauze afwisselen met recente. Maar we rekenen op begrip.”

Acteurs Peter Van de Velde (Jacques) en Kristof Verhassel (Jasper) zullen in het nieuwe seizoen ook terugkeren. Jasper is vrijgelaten wegens procedurefouten en Jacques keert terug uit Spanje. Normaal gezien was de rol van Jasper afgerond, maar toen kreeg hij plots toch een telefoontje of hij niet terug wou komen. “Ik vond ook dat zijn verhaal niet was afgerond”, vertelt Kristof.