‘Undercover’-collega van Tom Waes schrikt van buitenlandse vertalingen: “Het doet wel pijn”

door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

Frank Lammers, die de rol speelt van Ferry Bouman in ‘Undercover’, is niet zo gelukkig wanneer hij de buitenlandse vertalingen hoort van het programma.

De ‘Undercover’-acteur Frank Lammers is aangedaan door de buitenlandse vertalingen die zijn gemaakt voor de reeks. “Het doet wel een beetje pijn, maar ik vond het wel grappig”, vertelt hij in het Nederlandse praatprogramma 'Jinek'.

“Ik zou niet de hele serie zo kunnen kijken. Ik zou gek worden”, vertelt de Nederlandse collega van Tom Waes. De serie werd maar liefst vertaald in acht verschillende talen, waaronder het Turks en het Spaans. Voor de 48-jarige acteur is de rol die hij mag spelen een jongensdroom die uitkomt. “Ik wist wel toen ik het script op de mat vond: dit heb je eens in de vijf jaar, als je geluk hebt.”

Op 6 september wordt het tweede seizoen van ‘Undercover’ uitgezonden op Eén. Daarin verlegt Bob Lemmens zijn actieterrein van een camping naar de country- en westernmanege van de broers Berger. De missie van Bob is om te infiltreren in de wereld van de Bergers en hen achter slot en grendel te krijgen. Maar ondertussen blijft zijn verleden hem achtervolgen.