Cyra Gwynth (Yoko) volledig overdonderd door wat ze van 'Familie'-makers te horen krijgt

door: COS
Cyra Gwynth - Joke - Yoko - Daniëls Familie
Afbeelding bron: VTM

Eén jaar geleden maakte de mysterieuze Yoko haar opwachting in 'Familie'. De 27-jarige actrice en zangeres Cyra Gwynth geeft gestalte aan het personage.

Yoko (Cyra Gwynth) is de biologische dochter van Vanessa (Karen Damen) en vriendin van Cédric (Yanni Bourguignon). Op sociale media wordt Yoko op handen gedragen door de 'Familie'-fans. Het is dan ook geen verrassing dat Yoko in een poll als populairste personage naar voren kwam.

Actrice Cyra Gwynth blijft sprakeloos achter. "Ik had nooit verwacht meer stemmen te halen dan publiekslievelingen als Lars en Raven, die al veel langer meedraaien", zegt Cyra aan HLN. Volgens de actrice slaat het personage aan omdat ze geen blad voor de mond neemt en een tikkeltje brutaal is.

"Yoko duikt in veel verhaallijnen op en lijkt daardoor alom aanwezig. Maar de makers zijn zelf ook verrast dat Yoko zo aanslaat. Volgens hen is het de eerste keer dat een nieuw personage zo snel door de kijkers aanvaard wordt. Iedereen lijkt van Yoko te houden. Maar dat ze zo geliefd is, overdondert me toch", aldus Cyra.