'Familie'-kijkers vrezen voor afscheid geliefde personages: Dit weten we al

door: COS
Cyra Gwynth - Joke - Yoko - Daniëls Familie
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' zou de kijkers weleens een afscheid te wachten kunnen staan. Twee geliefde personages hebben grootse plannen.

In 'Familie' speelt Yoko (Cyra Gwynth) al een tijdje met het idee om een B&B in het buitenland uit te baten, samen met Cédric (Yanni Bourguignon). Ze bezochten in Spanje een interessante finca. Yoko wil meteen springen, maar Cédric houdt de boot nog even af.

"Ik kan dat nu nog niet beslissen. Ik wil dat nuchter kunnen bekijken. De voor en tegens kunnen afwegen", zei hij. Aan het einde van de aflevering lijkt Cédric toch overtuigd te zijn. Yoko en Cédric plannen vrijdag een etentje met Mathias, Vanessa en Véronique om hen het nieuws te vertellen.

Maar zal het echt zover komen? Zullen Cédric en Yoko naar Spanje vertrekken? Dat vragen heel wat fans zich ook af. "Hoop het niet, want zijn twee goede acteurs", klink het. "Oh, ik hoop van niet. Anders weel twee goeikes die weggaan."

"Cédric gaat een tijdje minder meespelen wegens privéredenen", merkt een fan op. "Cédric wordt opnieuw vader, dus ik denk wel dat ze er (even) uit zullen gaan", zegt nog iemand. Heel wat fans zijn er echter van overtuigd dat Cédric en Yoko gewoon in België zullen blijven.

"Dat gaat vast niet door", klinkt het. "?????Ze zijn nog niet weg, hè", merkt nog iemand op. "Er zal wel iemand stokken in de wielen steken", klinkt het. "Véronique is er nog hè. Zie je die al verhuizen naar Spanje? Ze manipuleert haar zoon wel."

Onlangs vertelde creative producer Wim Feyaerts aan HLN over de toekomst van Cyra Gwynth bij 'Familie'. "Yoko wordt een blijvertje." We mogen er dus wel vanuit gaan dat het koppel niet vertrekt.