'Familie'-actrice Annie Geeraerts krijgt slecht nieuws van de dokter: "Maar zie ik op mijn leeftijd niet meer zitten"

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Annie Geeraerts viert vandaag feest. Annie, die als sinds de eerste aflevering van 'Familie' in 1991 de Bomma speelt, wordt vandaag 97 jaar.

Annie Geeraerts woont op haar 97ste - in tegenstelling tot haar 'Familie'-personage Anna - nog steeds zelfstandig. Ook haar boodschappen doet ze nog steeds zelf. Ze hoopt dat dat nog lang zo mag blijven. Al merkt ze wel dat ze sneller moe wordt en op meer en meer ouderdomskwaaltjes botst.

"Ik heb er mij al lang bij neergelegd dat hoe ouder een mens wordt, hoe meer kwaaltjes er opduiken. Ook bij mij", zegt Annie aan Het Laatste Nieuws. "Ik zou bijvoorbeeld twee nieuwe knieën moeten krijgen, maar op mijn leeftijd zie ik die operatie met een volledige narcose niet meer zitten. Dus laat ik het maar zo en klaag ik er ook niet over."

"Ondertussen ben ik wel al een paar keer gevallen. Het betert er dus niet op. Als het echt eens lastig wordt, neem ik gewoon een pijnstiller. Ach, dat hoort nu eenmaal bij mijn leeftijd. Maar als ik op de set van 'Familie' sta, voel ik niks van al die kwaaltjes", aldus Annie.