15-jarige vermoordt zijn moeder, vader, zusje en deelt er foto's van op sociale media

door: Redactie
gofundme
Afbeelding bron: Gofundme

Een jongen van 15 heeft zijn volledige gezin doodgeschoten. Dat gebeurde in de Amerikaanse staat Texas, uitgerekend op de dag dat zijn moeder 53 werd.

William Quince Colburn III heeft zijn vader (63), zijn moeder (53), zijn 13-jarige zus en de twee honden van het gezin doodgeschoten. Daarna plaatste hij foto's van zijn vermoorde familie op sociale media.

De tiener dreigde daarna nog dat hij geweld zou plegen op een school. De berichten op sociale media werden opgemerkt en de politie ging op zoek naar de 15-jarige William. Voor ze hem konden arresteren, schoot hij zichzelf dood.

Mahria Batts verloor haar ouders, broers en zus. Zij startte een crowdfunding op Gofundme om de kosten van de begrafenissen te dragen.

"Deze ochtend werden we allemaal wakker, enthousiast om onze moeder een gelukkige 53e verjaardag te wensen. In plaats daarvan werden we overvallen door nieuws dat ons tot in onze ziel heeft gebroken", schrijft Mahria.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags texas