Heibel in supermarkt Jumbo: Winkelbediende geslagen, agent bespuwd

door: STS
Jumbo
Afbeelding bron: Photonews

Er heeft zich een gewelddadig incident voorgedaan in een supermarkt van Jumbo. Een personeelslid werd daarbij geslagen en een agent werd bespuwd.

De gebeurtenissen speelden zich af in de Jumbo-supermarkt aan de Streuvelsaan in het Nederlandse Roosendaal. Een 26-jarige klant maakte het daar bont.

"De man had afgelopen zaterdag rond 20.30 uur een fles sterke drank gekocht in de supermarkt. Niet veel later kwam hij weer in de winkel en wilde hij nogmaals een fles drank kopen", legt de politie uit.

"De supermarktmedewerker gaf aan dat hij de alcohol niet meer mocht verkopen omdat de man naar sterke drank rook en vermoedelijk dronken was."

"De man weigerde te vertrekken en hield de fles vast. Winkelmedewerkers probeerden hem te kalmeren en wilden voorkomen dat de man met de fles drank de supermarkt zou verlaten."

Vervolgens werd de klant agressief. "Hij gooide de fles drank op de grond en sloeg een van de winkelbediendes tegen zijn gezicht."

Daarop werd de politie verwittigd. "De agenten gingen in gesprek met de man en probeerden hem rustig te krijgen. Hij weigerde de fles drank te betalen en gaf een agent een duw."

"De man werd aangehouden voor mishandeling en vernieling. Tijdens de rit naar het cellencomplex verzette de verdachte zich. Hij was verbaal agressief en bespuwde een agent. Hij werd opgesloten om later verhoord te worden."