Lichamen gevonden na gezinsdrama: 8-jarig jongetje is nu weeskind

door: STS
Taylor
Afbeelding bron: Facebook.com/taylor.hagan.184

Een kind van 8 jaar is een wees door toedoen van zijn vader. Die schoot eerst zijn vrouw dood en richtte het wapen daarna op zichzelf.

De 32-jarige Taylor Hagan werd in een appartementsgebouw in Albuquerque (VS) doodgeschoten door haar echtgenoot, de 41-jarige Briton Hagan. Dat gebeurde dinsdag, rond 16.00 uur in de namiddag, twee dagen voor Thanksgiving.

Een buur belde de hulpdiensten na het horen van schoten. De politie trof de vrouw en haar echtgenoot, die zich na de moord van het leven had beroofd, dood aan. Hun 8-jarige zoontje blijft zo alleen achter.

Zijn moeder was kadet bij de lokale politie. "Taylor wekte hard om de uitdagingen aan te gaan om politieagent te worden", vertelde de hoofdcommissaris aan Metro.

"Ze koos ervoor om te dienen als politieagent en de gemeenschap veilig te houden. Haar lichaam werd door onze erewacht geëscorteerd toen ze naar de wetsdokter werd overgebracht."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.