Moeder vermoordt eigen kindjes: dood gestoken en laten sterven in brand

door: MRO
tdpolice
Afbeelding bron: Todd County Police

Een moeder heeft twee van haar drie kinderen op gruwelijke wijze vermoord en haar derde kind verwaarloosd. De vreselijke feiten vonden plaats in het Amerikaanse Minnesota.  

De 35-jarige Jennifer Stately werd deze week opgepakt voor de moord op haar twee kinderen en verwaarlozing van haar derde kind. De 5-jarige Tristan en zijn broer Remi (6 jaar) kwamen om het leven.

De moeder viel haar twee oudste kinderen thuis aan met een mes of een ander scherp voorwerp en stak het huis in brand. Eén van de kinderen werd in de borst gestoken en overleed, de andere bleef achter met steekwonden en overleed uiteindelijk door het inademen van rook, meldt USA Today.

Jennifer vluchtte daarna met haar kind van 3 jaar. Al snel werd een opsporingsbericht verspreid en werden het kind en de moeder gevonden. Het kind was duidelijk zichtbaar verwaarloosd, hij had rotte tanden en ernstige verwondingen op het lichaam.

De moeder werd gearresteerd en opgesloten in de gevangenis. Ze pleit onschuldig voor de feiten die haar ten laste worden gelegd.

Tags amerika