Moord op Moederdag: Vrouw doodt haar drie kindjes

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Tsalvit / Shutterstock.com

Een moeder heeft bekend dat ze haar drie jonge kinderen om het leven gebracht heeft. Het drama speelde zich uitgerekend op Moederdag af.

De 38-jarige vrouw uit Los Angeles vertelde de politie dat ze haar 12-jarige dochter en haar twee zoontjes van 8 jaar oud, een tweeling, vermoord had.

De lichamen van de kinderen werden in haar woning aangetroffen. De hulpdiensten konden niets meer voor hen doen, de slachtoffers werden ter plaatse doodverklaard.

De vrouw zei dat ze de hulp van een 16-jarige had gehad bij het plegen van de drie moorden. Die tiener zou haar zoon zijn, meldt The Sun.

Bijbel

Volgens buren gedroeg de vrouw zich de avond voor de moorden vreemd. Ze liep met een bijbel en kaarsen buiten en was aan het schreeuwen. De politie en ambulanciers werden ingeschakeld om de vrouw te kalmeren. Het is niet duidelijk wat haar de dag nadien bezielde om haar kinderen te doden.

De vrouw zit opgesloten en is aangeklaagd voor drie moorden. De tiener zit in een jeugdgevangenis, hij wordt aangeklaagd voor één moord.

Download nu de gratis app van Redactie24