Peuter (3) brutaal vermoord: Vader is de dader

door: STS
politie op crime scene onderzoek
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een peuter is op tragische wijze gestorven. Het jongetje werd door zijn vader om het leven gebracht. De man is aangeklaagd wegens moord.

De 45-jarige vader zorgde alleen voor zijn 3-jarig zoontje nadat de moeder van het kind overleed ten gevolge van een ziekte.

De man bevond zich bij zijn tante in Riverwood, een buitenwijk van de Australische stad Sydney, toen hij afgelopen woensdag in een vlaag van woede zijn zoontje met een mes te lijf ging.

Daarna stak de man zichzelf. Toen zijn tante thuiskwam, trof ze haar neefje en het lijk van zijn zoontje aan. Ze verwittigde meteen de hulpdiensten.

Voor het kind kwam alle hulp te laat. De toestand van de man is stabiel. Hij staat onder politiebewaking en is aangeklaagd wegens moord.

"Elk incident waarbij een klein kind betrokken is, is altijd een tragisch incident. Het was heel traumatisch voor iedereen die erbij was", citeert The Mirror de politie. "Onze innige deelneming aan de familie."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.