Politie doet vreselijke ontdekking: Lijkje van 4-jarig kind in diepvries

door: STS
misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een briefje dat een meisje meenam naar school, heeft tot de ontdekking van het lichaam van haar broertje geleid.

Haar moeder had haar het briefje meegegeven. De vrouw smeekte daarin om gered te worden van haar vriend. Het leidde ook tot de ontdekking van het lichaam van het broertje van het meisje, nadat de school de politie op de hoogte had gebracht.

"Dat briefje gaf aan dat de moeder tegen haar wil werd vastgehouden. Ze zei ook niet te weten waar haar 4-jarig zoontje zich bevond", vertelde de politie van Las Vegas (VS) aan NBC News.

Toen de agenten bij haar arriveerden, zei de vrouw te vrezen dat haar zoontje dood was. Ze had hem al sinds 11 december niet meer gezien.

Haar vriend liet haar het huis niet verlaten en ze mocht ook de garage niet in. In die garage vonden agenten het lichaam van het jongetje in een diepvries.

Het onderzoek is nog volop bezig. "We hebben nog een heleboel vragen waar we nog geen antwoord op hebben", aldus de politie.

Tegen de vriend, die in hechtenis zit, lopen nu twee aanklachten; wegens ontvoering en wegens moord. De man werd in het verleden al minstens één keer gearresteerd, nadat de politie een boksbeugel in zijn auto had gevonden.

Download nu de gratis app van Redactie24