Vreselijk: Dochter slaat eigen moeder met pan en steekt haar 30 keer met steakmes

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een moeder is om het leven gebracht door haar eigen dochter. Ze werd meermaals gestoken en werd ook geslagen met een pan. De dochter staat nu terecht.

De 50-jarige Brenda Powell, uit de Amerikaanse staat Ohio, werd in maart 2020 vermoord. Haar dochter Sydney, nu 23 jaar, werd aangeklaagd voor moord nadat de politie het slachtoffer aantrof na een oproep van iemand die een dreun, geschreeuw en nog meer dreunen had gehoord.

De vrouw werd nog naar een ziekenhuis gebracht, maar zou de aanval van haar dochter uiteindelijk niet overleven.

De politie trof ook de dochter aan, die bloed op zich had en zich in een hysterische staat bevond. Ze probeerde nog de schuld in de schoenen van een inbreker te schuiven. Ze had zelfs een raam ingeslagen om het te laten lijken alsof er ingebroken was.

In werkelijkheid had ze haar moeder op het hoofd geslagen met een pan en haar daarna meer dan dertig keer gestoken met een steakmes, schrijft The Mirror.

De jongedame was geschorst door haar universiteit. Haar toelage en inschrijving werden ingetrokken. Ze hield dat verborgen, maar toen de leugens doorprikt werden, sloegen de stoppen door en pleegde ze de moord.

Volgens haar advocaten vonden politieagenten haar terwijl ze tot bloedens toe over de vloer aan het krabben was met haar nagels, terwijl haar ogen naar achteren rolden.

Drie psychologen hebben de jonge vrouw ontoerekeningsvatbaar verklaard, maar een andere psycholoog stelt dat ze bij haar volle verstand was toen de moord plaatsvond.