Vrouw ontsnapt uit klauwen van monster: 14 jaar opgesloten als seksslavin en 1.000 keer verkracht

door: STS
Ontvoering
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vrouw is er na 14 jaar opsluiting in geslaagd om te ontsnappen uit de kerker waarin ze vastgehouden werd door een man. Die verkrachtte haar duizend keer gedurende die tijd.

De gruwelijke beproeving voor de vrouw begon in 2009, toen ze als 19-jarig meisje door een man ontvoerd werd in het Russische Smolina.

Sindsdien leefde ze opgesloten en werd ze voortdurend het slachtoffer van seksueel misbruik. Ze mocht de kelder enkel verlaten om te poetsen, te koken en voor de inwonende moeder van de man te zorgen.

Uiteindelijk kon ze na veertien jaar ontsnappen toen haar ontvoerder, de nu 51-jarige Vladimir Cheskidov, in een dronken bui vergat om de kelder af te sluiten. Daarna kon ze de politie op de hoogte brengen.

De nu 33-jarige vrouw zegt dat haar ontvoerder een andere vrouw vermoordde, in stukken hakte en de lichaamsdelen kookte. De onderzoekers vonden nog enkele lichaamsdelen, schrijft The Sun.

De verdachte verblijft nu in een psychiatrische instelling, waar hij onder politiebewaking staat. Er loopt een onderzoek naar moord, verkrachting en ontvoering tegen hem.

Er wordt ook onderzocht wat er precies met zijn vader en een voormalige echtgenote gebeurd is. De vrouw zou gestorven zijn na een val uit een raam, terwijl zijn vader een dodelijk val gemaakt zou hebben toen hij uitgleed.