Er is nieuws over man die vrouw en kind (5) vermoordde: "Daar hebben we hem dood teruggevonden"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

De veertiger die maandag zijn vrouw en kindje om het leven bracht, is teruggevonden. Zijn lichaam werd aangetroffen in Limburg, in de bossen van Bokrijk.

De 44-jarige man bracht in een pand op de Oude Markt van Leuven zijn 37-jarige echtgenote en hun 5-jarig kind om het leven. Een 7 maanden oude baby raakte gewond en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

De dader kon niet aangetroffen worden in het pand. De politie zocht naar hem in de bossen van Bokrijk. Nu is duidelijk dat de man 's avonds laat daar dood werd aangetroffen.

"De verdachte werd aangetroffen in de omgeving van Bokrijk. Uit onderzoek van het parket van Limburg is gebleken dat hij zichzelf van het leven beroofde", meldt het Leuvense parket.

"Op 18 juli volgt er een inwendige autopsie op het lichaam van de twee overleden slachtoffers om hun precieze doodsoorzaak en het tijdstip van hun overlijden te bepalen."

"De 7 maanden oude baby van het gezin verkeert buiten levensgevaar", laat het parket nog weten.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.