Help de politie deze kerel te vinden! "Hij heeft man gegijzeld in woning, met geweld beroofd en getracht hem te verkrachten"

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Politie en parket zijn dringend op zoek naar deze man. Hij drong een woning binnen, beroofde zijn slachtoffer en probeerde de man ook te verkrachten 

Er is een opsporingsbericht verspreid naar aanleiding van de feiten, die tussen 31 januari 2023 om middernacht en 1 februari 2023 om 7.00 uur plaatsvonden.

"Een onbekende man heeft toen een 52-jarige man gegijzeld, met geweld beroofd en getracht hem te verkrachten in zijn woning in Namen", klinkt het.

"Daarna gebruikte de verdachte de bankkaart van het slachtoffer om verschillende geldopnames te doen in winkels in Namen."

"De verdachte is rond de 40 jaar oud. Hij is mager gebouwd en heeft dikke wenkbrauwen. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe jeans, een zwarte jas en een zwarte muts. Hij had een zwarte rugzak bij zich."

Wie informatie kan verstrekken, wordt gevraagd om de speurders via het gratis nummer 0800/30.300 te contacteren, of via opsporingen@police.belgium.eu.