Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.

Kan jij helpen? Politie zoekt mannen die 16-jarig meisje aanrandden in Brugge

door: Redactie
opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

De politie is op zoek naar een jongere die een meisje van 16 jaar heeft aangerand. Dit gebeurde op zondagavond 11 april 2021 in het station van Brugge.

De federale politie omschrijft het incident. "Twee jonge mannen stonden onderaan de trap in de gang van het station. Ze praatten wat en hielden de voorbijgangers in het oog. Wanneer een meisje van 16 jaar voorbij kwam, hadden ze haar meteen gezien. Op de bewakingsbeelden is te zien dat omstreeks 21.20 uur één van de jonge mannen met het slachtoffer op het perron wandelde."

"De verdachte had op dat ogenblik al zijn arm om het meisje geslagen en trok haar dicht tegen zich aan zodat ze niet weg kon. Hij wandelde met haar naar een bankje op het einde van het perron. Daar trok hij haar op zijn schoot. Hij hield haar stevig vast, trok haar mondmasker naar beneden en kuste haar. Het meisje had al verschillende keren aangegeven dat ze dit niet wilde, maar ze durfde niet weg te lopen."

"Na een tijdje stond ze toch op. Ook nu hield de verdachte haar tegen en kuste haar opnieuw. Uiteindelijk liet de man haar toch gaan, en wandelde ze weg. Ze keek nog even om om te zien of hij haar niet meer volgde en ging dan snel naar een ander perron."

Verdachte 1: is rond de 20 jaar oud en normaal gebouwd. Hij heeft zwart haar en droeg een donkergroene trui met een opvallende witte streep op de mouwen en een opschrift op de achterzijde, een zwarte broek en witte sneakers.

Verdachte 2: zijn kompaan is normaal gebouwd en heeft kort zwart haar met een korte bles. Hij droeg een zwarte joggingsbroek van het merk Nike, een groen geruit hemd onder een zwarte jas, witte sneakers en een opvallend mondmasker met een grijnzende doodskop erop.

Contact nemen met de politie

Heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan contact met de politie via het gratis nummer 0800/30 300 of vul dit tipformulier in.