Ouders diep geschokt na aanranding 3-jarig meisje in H&M: "Het was weerzinwekkend om dat te zien"

door: STS
Meisje - wenen - misbruik
Afbeelding bron: Shutterstock/Look Studio

Na de aanranding van een 3-jarig meisje in Waasland Shopping, in Sint-Niklaas, hebben haar ouders een klacht ingediend. Ze eisen een schadevergoeding.

Vorige week maandag werd een 3-jarig meisje aangerand in de winkel van H&M in Waasland Shopping. Een 20-jarige Poolse vrouw had haar gelokt terwijl haar ouders aan de zelfscankassa stonden.

De vrouw hield haar hand op de mond van het meisje en begon haar te betasten. "Plots was de buggy leeg. Toen de vader enkele luttele ogenblikken later een gesmoord gehuil hoorde, wist hij dat er iets mis was", vertelde de advocaat van de ouders aan de Mediahuis-kranten.

De man trof zijn dochtertje aan in de handen van een jonge vrouw. "Het meisje had geen slipje meer aan en ook de vrouw had haar broek op haar knieën. Het was weerzinwekkend voor de vader om dat te zien."

De vrouw werd door de politie meegenomen. Ze zit nu in de gevangenis. De ouders van het meisje hopen dat hun kind geen trauma overhoudt aan het incident.

"Onze dochter kan zich nog niet uitdrukken over wat haar overkomen is. Wat als ze hier mentaal iets aan overhoudt?", zeggen de ouders bij monde van hun advocaat.